Icoon events

Events

Wijn Spijs Wandeling

Datum: 29-04-2018

Aanvang:  12:00

Link: https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/

Status: Voorverkoop is gestart

Entree voorverkoop: € 55.00

Na het succes van de allereerste wandeling in dit gebied, kon een tweede editie niet uitblijven! Op 29 april is het zover en kun je heerlijk gaan uitwaaien, genieten van de wonderschone natuur en de unieke restaurants van het Paterswoldsemeer!

Net onder de rook van Groningen en naast het gezellige dorpje Haren ligt een prachtig meer waar her en der hele fijne horeca te vinden is. Geniet van het heerlijke gevoel van vrijheid dat dit plekje direct geeft en laat je inner-foodie verwennen door de restaurants.

Deze WijnSpijs Wandeling is lekker lang (zo'n 6 kilometer) en bij elke stop krijg je een fijne wijnspijs combinatie te proeven. Van 12:00 tot 17:00 uur ontdek je dus alle restaurants én heb je er een heerlijke wandeling op zitten. Blok 29 april in je agenda en haal snel kaarten!

De restaurants:
BeachClub Kaap Hoorn
De perfecte plek om te genieten van een beachy sfeer en een waanzinnig mooi terras. 🤞 voor een zonnetje!

★ Restaurant Elanderhus
Scandinavisch Dorp is een waanzinnig cool vakantiepark aan de rand van het Paterswoldsemeer met een Scandinavisch tintje. Het restaurant staat bekend om zijn kleurrijke Nordic Cuisine.

Café Restaurant De Paalkoepel
Midden op de Meerweg vind je de Paalkoepel met zijn klassieke Franse keuken. Een prachtige landelijke pand waar zomers én winter de BBQ aan staat.

De Rietschans
Een van de prachtige lokaties aan het meer. Met dit uitzicht heb je eigenlijk niet veel meer nodig, maar hier krijg je het toch. Prachtig rijk interieur, met verschillende zitjes en op de kaart voor ieder wat wils.

Restaurant de Twee Provincien
Relaxte tent waar altijd wat te zien is. De bediening werkt hard en met plezier. Ook al dat topuitzicht! Gewoon lekker eten en veel gezelligheid!

Paviljoen van de Dame
Bij 'De Dame' geniet je van de gastvrijheid van de eigenaresse en het prachtige uitzicht - binnen én buiten, want wat een mooie tent! Neem plaats op een van de luxe stoelen en kijken maar! Bij voorkeur met een sushi in je hand!

➕ INFO

★ Tickets € 55,-
Voor tickets en alle info ga je naar onze website!

★ Bekijk alle WijnSpijs Wandeling in Nederland via deze link:
https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/

Naar website